Dvoiposoban stan na prodaju u centru Niša, II sprat, 63m2

Niš, Centar

Opis

Na prodaju stan na II spratu novoizgrađenog objekta koji se nalazi u centru Niša, u mirnoj ulici sa neverovatnim pogledom, udaljenost od pešačke zone 7 minuta hoda. Stan je u potpunosti završen i useljiv. Objekat, stan i mikrolokacija idealni su za porodičan život zbog dostupnosti svih potrebnih sadržaja.

Objekat poseduje bešumni Otis elektronski lift, nezavisni digitalni Mikoterm smart sistem etaznog kotla sa radijatorima i smart wi-fi termostatom. Sistem je daleko funkcionalniji i ekonomicniji od klasicnih tipova grejanja. Objekat poseduje optičke priključke svih kablovskih i internet provajdera, vrhunsku sedmokomornu fasadnu PVC stolariju zastakljeni termoizolacionim paketom stakala punjenih argonom sa aluminijumskim roletnama, luksuznu uvoznu špansku granitnu keramiku i sanitarije, uvozna protivpožarna sigurnosna vrata sa sertifikatom, sobna vrata od medijapana debljine 4mm, modularni sistem u svakoj sobi (kablovska, tv, telefon, internet), interfon sa video nadzorom, čip karticom i elektronskom centralnom bravom, vrata sa termo prekidom. Kompletno opremljeno kupatilo sa Geberit ugradnim vodokotlićem i konzolnom šoljom, linijski slivnici u tuš kabini. Podovi su od hrastovog parketa. Zgrada je zidana odličnim materijalima sa veoma dobrom zvučnom i termo izolacijom.

Kupcu stana pruža se mogućnost kupovine garažnog mesta čija je cena 7. 000, 00eur.

Stan je po strukturi dvoiposoban, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, terase.

Mogućnost kupovine preko stambenog kredita (stepen završenosti objekta je 99%), kao i povraćaj PDV - a za kupce prvog stana. Cena stana sa PDV - om iznosi 113. 400, 00 eur.

63 m2 2.5 1 1

Podaci

Šifra oglasa A81-236
Tip Stan
Cena 103.300 €
Kvadratura 63 m2
Sobe 2.5
Broj kupatila 1
Namena Prodaja
Godina izgradnje 2024
Garaža 1
Sprat 2
Broj spratova 4
Terasa Da
Grejanje Etažno

Karakteristike

  • Novogradnja
  • Internet
  • Kablovska
  • Interfon

Kontakt Info

Pegaz nekretnine

Leskovac, Niš, Vranje

Br. u registru: 080

064/263-90-76