Upotrebne dozvole

Upotrebna Dozvola je rešenje koje u opštem slučaju izdaje nadležni organ jedinice lokalne samouprave a kojim se potvrđuje da je objekat podoban za upotrebu i to je poslednji dokument kojim upisujete svojinu u katastru na objektu koji ste izgradili.

Zahtev za izdavanje upotrebne dozvole se predaje isključivo elektronskim putem kroz sistem za elektronsko podnošenje prijava (CEOP).

Ukoliko ne znate odakle da počnete sa procedurom pribavljanja upotrebne dozvole stojimo Vam na raspolaganju. Naš tim zadužen za poslove pribavljanja upotrebne dozvole, zavisno od kategorije objekta za koji se traži upotrebna dozvola, u najkraćem roku pravi procenu koju dokumentaciju posedujete, koja Vam fali, i koje korake treba preduzeti da bi prikupili svu potrebnu dokumentaciju za podnošenje elektronskog zahteva za upotrebnu dozvolu.

Ukoliko ste objekat izgradili pre 5, 10, 15, 20 godina, imate za njega građevinsku dozvolu, niste odstupili u gradnji od projekta, i treba Vam upotrebna dozvola, ništa ne brinite, i taj problem možemo da Vam rešimo, pod uslovom da posedujete svu projektnu dokumentaciju iz vremena kad ste objekat izgradili. Potrebno je samo da svratite do nas sa svom dokumentacijom koju posedujete i besplatno se konsultujete sa nama šta Vam još fali da pribavite upotrebnu dozvolu.

Osim što Vam u najkraćem roku rešavamo problem oko upotrebne dozvole, tedimo Vam vreme, živce i novac. Zato smo Vam spremili odlične cene usluga za pribavljanje upotrebne dozvole, koje još možete platiti i na rate bez kamate.

VAŠ POUZDAN PARTNER - PEGAZ NEKRETNINE